реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Андрій Прокопенко очолив обласну організацію партії “Українська стратегія Гройсмана”

Андрій Прокопенко, голова Чернігівської ОДА в 2019-2020 роках, очолив Чернігівську обласну організацію партії “Українська Стратегія Гройсмана” та став Заступником голови Виконавчого комітету партії з регіонального розвитку.

Про це йдеться на офіційному сайті партії “Українська Стратегія Гройсмана”.

Вітаючи з обранням, Голова «Української Стратегії» Володимир Гройсман побажав Андрію Прокопенку наснаги і сил – разом йти до мети зміцнення і процвітання України в цілому і Чернігівської області зокрема.

Сам Прокопенко прокоментував своє обрання так:

«Все, що відбувається в нашій державі за останній рік, а особливо – за останні місяці, свідчить про одне – Україна заслуговує на краще. Україна має бути країною, де захищаються інтереси місцевого самоврядування. Україна має бути країною, де Прем’єр знає, що восени починається опалювальний сезон, і газ та вугілля закуповуються завчасно. Україна має бути країною, де розвивається економіка, а не посилюється тиск на бізнес.
Професійність влади – це те, що критично необхідно для розвитку України та добробуту кожного українця. Саме тому, приєднуюсь до команди Володимира Гройсмана . Я очолив Чернігівську обласну партійну організацію Українська стратегія Гройсмана - Чернігівщина, а також у якості Заступника з регіонального розвитку буду допомагати Голові Виконавчого Комітету Партії Олександра Саєнка готувати Партію до виборів.
Приєднуйтесь! Сьогодні як ніколи країна потребує системних змін. Слава Україні!»

Довідково: Андрій Прокопенко – підприємець, громадський діяч, довгий час опікується розвитком місцевого самоврядування та добре знає проблеми Чернігівщини. За час роботи на посаді очільника Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко вивів Чернігівську область на 9 місце в Україні за показниками соціально-економічного розвитку (рейтинг Мінрегіону). Також Чернігівщина неодноразово ставала лідером серед областей України, зокрема, за результатами проведення реформи децентралізації та темпами будівництва.
Андрій Прокопенко входив в трійку найкращих очільників обласних державних адміністрацій за результатами дослідження Міжнародного центру перспективних досліджень (МЦПД).



Теги:Чернігівська ОДА, Андрій Прокопенко, Гройсман


Читайте також



Коментарі (0)
avatar