реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Обвал будинку в Чернігові (оновлено)

У Чернігові по вулиці Попудренка,16 у 4-поверховому будинку – гуртожитку — обвалилась стіна.

Наразі тут працюють спецслужби – рятувальники, слідчо-оперативна служба та швидка допомога. Людей евакуювали. Проте відомо, що є постраждалі та жертви. У будинку перекрили газ та відключили світло. За 200 метрів до будівлі нікого не підпускають.

Офіційна інформація управління ДСНС: "О 16 год. 20 хв. 12 грудня у м. Чернігів на вул. Попудренка, 16 у чотириповерховій житловій будівлі в кімнаті на четвертому поверсі стався вибух, без послідуючого горіння. Внаслідок вибуху сталося обрушення плит перекриття з першого по четвертий поверх (8 квартир) та руйнування зовнішньої стіни з фасадної сторони. За попередніми даними постраждало 7 осіб, орієнтовно 2 особи знаходяться під завалами.

До аварійно-рятувальних робіт залучено: 95 чол. та 26 од. техніки, у тому числі: від ДСНС – 40 чол. особового складу та 11 од. техніки, від МВС – 37 чол. особового складу та 10 од. техніки, від МОЗ – 6 чол. та 2 од. техніки, від комунальних служб міста – 12 чол. та 3 од. техніки. До місця події направляється мобільно-рятувальний центр у кількості 11 чол. та 2 од. техніки та мобільно-оперативна група ДСНС України".

Підтвердилась інформація про загибель молодої жінки 1991 року народження, у якої сиротою залишилась 4-річна донька. З-під завалів винесли 17-річного хлопця з численними переломами.

Постраждалі мешканці будинку за розпорядженням міського голови Владислава Атрошенка переночували у готелях "Придеснянський" та "Профспілковий".



Теги:ДСНС в Чернігівській області, завал, фабрика Елегант


Читайте також



Коментарі (0)
avatar