реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Оборонка модернізується!

Про це говорили під час відкриття 16-ї науково-технічної конференції «Створення та модернізація озброєнь і військової техніки в сучасних умовах», яка пройшла в сесійній залі Чернігівської обласної ради. Попередня конференція відбулася також у Чернігові на базі ліцею з поліпшеною військово-фізичною підготовкою, в якій взяли участь представники близько сотні оборонно-промислових виробничих, наукових, випробувальних та інших структурних підрозділів оборонного комплексу України.

Цього ж разу на дводенну конференцію прибуло більше учасників та й тема її роботи стала порівняно ширшою, адже представлена значно різноманітнішими напрямками науково-технічних, виробничих і теоретичних військово-оборонних напрацювань, з показом окремих зразків, макетів та схем новітніх озброєнь в усіх сферах виробництва та модернізації військової техніки.

Відкриваючи конференцію, начальник Державного науково-випробувального центру Збройних Сил України Володимир Башинський зазначив, що модернізація української армії відбувається посиленими темпами і це дає надію на наші успіхи в обороні країни

Про можливості в галузі модернізації Повітряних Сил України поінформував присутніх головний інженер авіації ПС ЗС України, генерал-майор П. Скоренький. Щодо напрацювань та новації авіації Держприкордонслужби України говорив головний інженер авіації, полковник Б. Горба. Цікавими були виступи заступника начальника НДІ ЗСУ «Державний Океанаріум», капітана першого рангу Г. Фердмана ,заступника головного конструктора АНТНК імені Антонова М.Воробйова, представників інших оборонних підприємств.

Учасникам конференції були представлені нові діючі та перспективні розробки військово-оборонного комплексу України.



Теги:Державний центр випробування, авіація ЗСУ, український оборонний комплекс, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar