реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Обласна рада знову ділила мисливські угіддя

Тихо, без обговорення і зайвих запитань сесія Чернігівської обласної ради наділила гектарами угідь три товариства з обмеженою відповідальністю -- "Залісся", "Олешнянське" та "Добрянкаінвестліс".
Городнянський державний лісгосп (офіційна назва -- ДП "Городнянське лісове господарство") позбудеться на 25 років 4,3 тисячі гектарів угідь від села Невкля до кордону з Ріпкинським районом. "Олешнянське" бере 9, 16 тис. гектарів, а "Добрянкаінвестліс" -- 8,2 тисячі гектарів лісів у Ріпкинському районі.

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Горохівський у супровідних листах пояснює такі рішення "державницьким підходом", оскільки в недержавних господарствах "щільність диких тварин значно зросла, порядку в угіддях стало більше".

Цікаво, що засновником одного з ТОВ є Олександр Ковальов, а , як відомо, заступник голови обласної ради Василь Ковальов завжди має великий інтерес до розподілу мисливських угідь.

В той же час одне з ТОВ з"явилося в процесі розгляду питання на комісіях так несподівано, що породило чутки про причетність до нього сина В.Януковича.




Теги:сесія ради, городня, Ріпки, Чернігівська обласна рада, мисливські угіддя


Читайте також



Коментарі (0)
avatar