реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Ножем в живіт

Близько першої години ночі карета «швидкої допомоги» доставила до хірургічного відділення Чернігівської міської лікарні №2 пацієнта з діагнозом проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Лікарі намагалися врятувати життя 65-річному чернігівцю, роблячи все можливе, але травми були несумісні з життям. Чоловік помер у реанімаційному відділенні.
Співробітники карного розшуку Чернігівського міського відділу міліції одразу почали пошуки нападника. Довго шукати не довелося, оскільки, як виявилося, це була сімейна драма. Підняла руку на батька дочка потерпілого. Саме вона нанесла чоловікові тяжкі тілесні ушкодження, внаслідок яких настала смерть.
Міліціонерам дочка пояснила, що в ході раптово виниклої сварки з найближчим родичем вона використала в якості останнього аргументу ніж. Дочка ніколи не мала проблем із законом, в поле зору правоохоронців не потрапляла.
Підозрювана знаходиться на підписці про невиїзд, вона зізналася у скоєному та дала правдиві свідчення, допитані також і свідки злочину.
За даним фактом слідчий відділ ЧМВ УМВС порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України.
Слідство має з'ясувати всі обставини сімейної сварки, яка призвела до таких трагічних наслідків.

За повідомленням відділу звязків з громадськістю УМВС України в Чернігівьскій області




Теги:УМВС України в Чернігівьскій област, Ніж, трагічні наслідки, сварка, вбивство, ножем


Читайте також



Коментарі (0)
avatar