реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Піймали начебто вбивцю Ірини Фаріон?

За словами очільника МВС Ігоря Клименка, 18-річний затриманий є мешканцем Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові. Наразі слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець.

Українська правда отримала в розпорядження фото 18-річного затриманого, якого правоохоронці обгрунтовано підозрюють у вбивстві громадської діячки та мовознавиці Ірини Фаріон.

За даними джерел УП, підозрюваний дніпрянин приїхав до Львова на потязі, а після вбивства залишив місто таким же способом. До скоєння злочину він готувався з травня.

Журналісти "Слідство.Інфо" ідентифікували підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон у Львові 19 липня, його звати В'ячеслав Зінченко.

За інформацією видання, йдеться про 18-річного В'ячеслава Зінченка. Повідомляється, що станом на 2023 рік Зінченко грав у дніпровській футбольній команді, що діє при місцевій ДЮСШ, а за місяць до вбивства Фаріон брав участь у турнірі "Пульс" в складі команди "Юніори".

"Українська правда"

Від редакції "Сіверщини".
Як завжди, після резонансних вбивств буде багато версій - від конспіорологічних до шизофренічних. Тому наразі жодній інформації вірити не можна, - доки вона не доведена слідством та судом. Зокрема, з'явилось повідомлення і про те, що вбивство Фаріон начебто взяли на себе російські націонал- соціалісти. Далі буде...



Теги:націонал- соціалісти, Ірина Фаріон, мвс, вбивство


Читайте також






Коментарі (0)
avatar