реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Новгород- Сіверський район очолив Роман Падалко

В Новгороді-Сіверському обрали голову райради укрупненого району. Ним став місцевий підприємець Роман Падалко від фракції «Слуга народу».

Голосування проходило двічі. Спочатку на посаду претендували двоє людей: сам Роман Падалко та Ігор Сичов від фракції «Європейська Солідарність». У першому голосуванні жоден з кандидатів не набрав необхідної кількості голосів.

З 37 депутатів за першого кандидата проголосували 19, за другого – 13, не підтримали жодного кандидата – 5.

Після перерви Один з кандидатів Ігор Сичов зняв свою кандидатуру з голосування. Натомість депутати висунули кандидатом Василя Малковича від фракції «Батьківщина». У повторному голосуванні переміг Роман Падалко – місцевий підприємець з Новгорода-Сіверського.

«Партія запропонувала мені висунути мою кандидатуру на голову районної ради, тому я і пішов сюди. Власний бізнес очолить син. У мене підприємницька діяльність – лісопереробне виробництво», - сказав новообраний голова Роман Падалко.
На посаді Роман Падалко планує зайнятись найперше передачею майна комунальної власності до ОТГ.

Заступником райради більшістю голосів визнали Володимира Бондаренка з Коропщини він від фракції «Рідний Дім». До цього він працював в Коропській РДА.Суспільне Чернігів



Теги:децентралізація, Слуга народу, Роман Падалко, Новгород- Сіверський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar