реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Не порівнюйте коміка з Рейганом!

Деяка дуже далека від реальності частина населення каже:
- Ну, а що тут такого, що він комік, президент США Рональд Рейган теж актором був&!.

Відповідаю:- Рейган за освітою - військовий офіцер, перед тим? як балотуватися у президенти? 8 років був uубернатором штату Каліфорнія, де рівень інфляції за його каденцію знизився на 12.5%, виграв праймеріз в Республіканській партії, від якої висувався, заслужив собі при цьому гарну репутацію і зробив чесне ім'я, балотувався в президенти? маючи великий досвід і підтримку правлячої партії.

Що з вище перерахованого має Зеленський?
Чим він заслужив таку честь, щоб його порівнювали з Великою людиною світового масштабу, яка поклала кінець Холодній війні?

p.s. так щодо Рональда Рейгана любий комік чи шавка серіальна це і є Х У Ц П А !!!!

Х У Ц П А, це притаманна євреям властивість характеру, зухвалість або нахабство, що виходить за межі суспільної моралі.

У самих євреїв хуцпа означає особливу сміливість і розглядається як позитивна якість, тому носії хуцпи поводяться так, ніби їх не турбує ймовірність виявитися неправим.

Поняття «хуцпа» відсутнє у інших народів і його аналогія не зустрічається в інших мовах.
Приклади хуцпи

Ейнштейн цим знімком з язиком говорить гоям: «Як я вас, дурнів, обдурив»

Доктор Хільда ​​Несими звинуватила цикл книг про Гаррі Поттера в антисемітизмі на тій підставі, що в ньому не згадуються євреї.

Приклад неймовірної хуцпи - коментар з форуму: ізраїльтянина запитують - чому в палестино-ізраїльському конфлікті палестинські діти гинуть в 22 рази частіше, ніж єврейські? Він спокійно відповідає: Ми своїх дітей ховаємо, а палестинці ними прикриваються.

Приклад хуцпи: ... єврейський хлопець, якого звинувачують у вбивстві своїх батьків, просить у судді поблажливості на тій підставі, що він сирота.

Коли в однієї з жертв голокосту в 2010 р виявили викрадену після війни в берлінському музеї Фордеразіатішес золоту асірійську табличку з 3200-річною історією і рішенням суду постановили повернути її музею, дочка жертви голокосту заявила:
Ця золота Ассірійська табличка уособлює собою здатність до виживання мого батька під час похмурого періоду в житті моїх батьків і в житті єврейського народу. Це було єдине, що він взяв з того гіркого часу, і він хотів передати цю річ своїм дітям і майбутнім поколінням, щоб вона служила нагадуванням про жорстокість і загибель його сім'ї від рук нацистів.
А її адвокат-єврей обурився:
Ассірійська табличка емоційно важлива для сім'ї, вона була однією з перших речей, які Ривен Фламенбаум [жертва Голокосту] тримав в руках, емігрувавши в США. Він почав тут нове життя, виростив трьох дітей, а тепер вони [музей] женуться за його минулим.

Хуцпа - це коли Коломойський заявляє, що його потрійне громадянство не суперечить законодавству, оскільки в конституції сказано про подвійне громадянство.

Богдан ВОЛЬСЬКИЙ



Теги:Рональд Рейган, Зеленський, хуцпа, Коломойський, Богдан Вольський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar