реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Тут і Ізраїль не допоможе...

Шквал критично-викривальних публікацій про президента Зеленського у західній пресі. Що це означає? Думаю, що це - вирок, про який колись заявляв сам Зеленський на стадіоні. Тільки це вирок - йому самому. Він вже не цікавий Заходу, від нього не очікують ніяких добрих змін для прогресу України. І його відкрито зливають, розвінчуючи рукотворний міф про "президента Голобородька", "президента з народу", "такого, як усі". Маю підозру, що ці зливи інформації будуть лише посилюватися. Бо західні спецслужби очевидно володіють інформацією про те, що творить насправді в Україні "Зе-влада". І Зеленському наполегливо радять у такий спосіб, щоб він відмовився від ідеї балотуватися на другий термін. "Бо далі буде..."

Характерно, що відкрито "мочити" Зеленського почала і Росія з свого боку.

І що робити Зеленському у такій ситуації? Відмовитися від другого терміну - ризиковано, навіть небезпечно для нього з огляду на "гріхи" та зашквари з порушеннями Конституції і законів України, та з розмахом корупції у різних у сферах в Україні від Зе-команди. Тікати на Захід - шлях перекрито, бо цілком можуть прив'язати до незаконних оборудок Коломойського. Тут і Ізраїль не допоможе, бо там теж розслідують справи проти Коломойського і є угода про видачу злочинців із США. Тікати у Росію неможливо, бо - "не виправдав надії". Лишається одне - будь-що чіплятися за владу в Україні! Як казав герой класичної кінокомедії: "У меня тут только два пути. Или я веду ее в ЗАГС, или она ведет меня к прокурору!". І хіба це не так?! Тож у цій боротьбі Зе-команди за самовиживання, думаю, нам слід очікувати на ще багато "ініціатив" та "ідеі", які вони будуть намагатися протягти або через парламент, або через Конституційний суд.

Але, як колись казав наш комполка у часи совєтів, коли я "тягнув службу" на Далекому Сході, "на усяку дупу з лабиринтом є свій штопор з винтом!"

А в Україні на усіляких хитромудрих вже є перевірений "штопор" - РЕВОЛЮЦІЯ!

Сергій КОТ



Теги:Сергій Кот, Коломойський, Зеленський, Корупція, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar