реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Нардеп-вбивця", або Газети -- клони

На вихідних у обласному центрі біля Центрального ринку розповсюджували так званий “Інформаційний бюлетень”, у якому жителям нашого міста розповідалося про одну з бізнес-груп Прилук.

Видання, як це вже стало “модним” на Чернігівщині використало логотип і назву газети “За Чернігів”, яка досить великим накладом декілька років виходила у місті. Ініціатори випуску цього “друкованого шедевру” використали колізію, що їх чернігівська міська організація також носить назву “За Чернігів”. Тираж політичного бюлетеня невідомий, але кількість розповсюджених газет говорить, що наклад значний.

У виданні використовуються матеріали, надруковані декілька років тому у ряді Інтернет-видань і газеті “Україна молода”. На сьогодні ця інформація выдсутня на шпальтах цих виданнь. Та і зрозуміти, хто зараз володіє, скажімо, сайтом ОРД неможливо – зв’язок лише через електрону адресу і жодних імен.

Але відомо, хто стоїть за бюлетенем “За Чернігів”. Та він і не крився. Це – Олександр Бей. Як він пише у передмові видання – “идейный бьютовец с семилетним стажем”.
Цікаво, що це видання спрямовано проти одного з головних спонсорів цієї організації на Чернігівщині – народного депутата України Валерія Дубіля.

Таким чином, знову у нашій області активізувався “чорний піар”, як головний засіб розборок. Навіть серед своїх…
Джерело: Ляля Нетреба, "Чернігівський монітор"




Теги:Прилуки, За Чернігів, В.Дубіль, Європа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar