реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Побито за українську мову: сліди знову ведуть до "європейців"

На прилуцького активіста напали і побили за вимогу обслуговувати у гастрономі українською мовою. Таку новину днями поширили чернігівські ЗМІ.

Як виявилось, постраждав Сергій Трушкін, активіст з міста Прилуки. Інформацію про побиття він оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«За прохання спілкуватися українською мовою у відділі Центрального гастроному продавчиня викликала свого чоловіка, який в центрі міста посеред білого дня здійснив напад і розсік мені обличчя. Їду в лікарню», - написав журналіст.

Постраждалому наклали шви над бровою та під оком. А після додаткового обстеження медики констатували перелом носа.

Користувачі Фейсбуку звернули увагу на те, що торговий заклад, де трапився випадок відмови обслуговувати українською мовою, знаходиться у самісінькому центрі Прилук, навпроти міської ради. До речі, один з його власників – депутат Чернігівської обласної ради від «Опозиційного блоку». А загалом – входить до прилуцької бізнес-групи «Європа». Як відомо, засновники "Європи" розділилися по різних партіях, щоб впливати більше - один пішов у БЮТ, другий в "Опозиційний блок", один очолював "Ліки України", аж доки сам не зізнався, що плутає уоманльну кишеню зі своєю власно. Другий - очолив облспоживспілку. А "кришею" для них усіх є нардеп від "Батьківщини".

У Прилуцькій міська раді пообіцяли взяти ситуацію під контроль. Адже справа набула всеукраїнського резонансу – допис Сергія Трушкіна поширили більш як 500 разів. Прилуцьку міську раду також очолює ставлениця Валерія Дубіля. Всьо схвачено?!

Ілько з Дідівців



Теги:БЮТ, українська мова, Дубіль, Європа, ОЗУ, Прилуки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar