реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Головний радикал області відсуджує у екс- дружини маєток

Депутат Чернігівської обласної ради Олег Авер'янов через суд намагається забрати собі побудований під час подружнього життя розкішний маєток понад 838 квадратних метрів, записавши його на офшорну фірму.

Про це стало відомо в ході судового засідання в Прилуцькому міськрайонному суді, передає Нова Влада. Відео із даного судового засідання можна переглянути за посиланнями 1, 2, 3.

Як раніше писали ЗМІ, Олег Авер'янов та Євгенія Авер'янова розлучилися у березні 2015 року. Але процес розподілу майна ще не закінчився. Цю справу зараз розглядає суддя Прилуцького міськрайонного суду Володимир Павлов.

За словами Євгенії Авер'янової, у 2011 році родина придбала земельну ділянку у Прилуках і почала будувати будинок на ній. Земля була оформлена на матір Євгенії – Ольгу Саверську, хоча кошти на її придбання давали Євгенія та Олег Авер'янови.

«Ми побудували будинок за два роки, – заявила Євгенія Авер'янова. – Я постійно приїжджала на будівництво, розраховувалася із будівельниками. Грошей ми вклали сотні тисяч доларів. Моя мати не мала можливості допомагати фінансово: згідно інформації із податкової, із 2004-го по 2014-й рік вона заробила 760 тисяч гривень».

У ході судового засідання з'ясувалося, що Ольга Сіверська не змогла пояснити джерела походження коштів на будівництво будинку. Натомість Євгенія Авер’янова надала докази того, що вона із чоловіком мала доходи, яких вистачило на таке будівництво.

За словами колишньої дружини, за місяць до розлучення потайки від Євгенії Олег придбав у своєї тещі кілька земельних ділянок, на яких був збудований будинок. Формально купували ділянки дві компанії, які належать Олегу Авер'янову: ТОВ «Асфа Лайн» та ТОВ ІК «А-груп».

Зараз Олег Авер'янов вважає, що Євгенія не має права претендувати на бодай половину будинку, оскільки він формально родині уже не належить. А його теща – Ольга Сіверська – стала на бік колишнього зятя.

На це Євгенія Авер'янова зазначила: оскільки ні ТОВ «Асфа-Лайн», ні ТОВ «ІК «А-Груп», ні Ольга Саверська – не будували будинок, то у них не може виникнути відповідне право власності.Нова влада



Теги:Радикальна партія Ляшка, Прилуки, Європа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar