реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Надзвичайні події, які сталися на території Чернігівської області за 1.11.2010

Протягом минулої доби зареєстровано 6 надзвичайних подій, з них: 1 аварійна ситуація на системах життєзабезпечення, 3 дорожньо-транспортні пригоди, 1 побутова пожежа та 1 нещасний випадок. Внаслідок цих подій 1 особа загинула та 4 особи отримали травми.
Аварійні ситуації на системах життєзабезпечення -1:
В м. Чернігові по проспекту Миру, 249 о 15 год. 31 жовтня стався порив теплотраси. Без гарячої води залишилися мешканці цього будинку (гуртожиток).
На ремонтно-відновлювальних роботах працює бригада від ВАТ «Облтеплокомуненерго».

Дорожньо-транспортні пригоди -3:
- в смт Добрянка Ріпкинського району о 2 год. 30 хв. 31 жовтня водій автомобіля "ЗАЗ-11030742", перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, здійснив наїзд на двох пішоходів, які внаслідок пригоди отримали тілесні ушкодження.
- в с. Шаболтасівка Сосницького району о 13 год. 31 жовтня водій автомобіля "ФАВ" здійснив зіткнення з автомобілем "Мерседес". Внаслідок зіткнення пасажир автомобіля "ФАВ" отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Сосницької центральної районної лікарні.
- в м. Чернігові на перехресті вулиць Одинцова та Пухова о 18 год. 30 хв. 31 жовтня водій автомобіля "Фольксваген Джетта" здійснив наїзд на пішохода, який отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні № 2.

Побутові пожежі -1:
В м. Чернігові по вул. 50 років СРСР, 16 о 14 год. 41 хв. 31 жовтня сталася пожежа сміття в підвальному приміщенні дев'ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено сміття на площі 3 кв. м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Нещасні випадки -1:
В с. Кобижча Бобровицького району о 19 год. 32 хв. 31 жовтня при переході через залізничну колію електропотягом «Київ-Чернігів» смертельно травмовано місцевого жителя, 1982 року народження.

Надзвичайні події, які виникли раніше:
25 жовтня пішла в ліс за грибами та не повернулась мешканка с. Жилин Млинок (Козелецький район), 1926 року народження. Для пошуку залучались місцеві жителі та співробітники Козелецького РВ ГУ МНС України в Чернігівській області. Пошуки тривають.

Радіаційний фон:
На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 10 мкр/год., Щорс – 10 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Остер – 13 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Семенівка – 12 мкр/год., Прилуки –12 мкр/год.

Прогноз погоди:
За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 31 жовтня до 20 години 1 листопада очікується мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 3-8 м/с. Температура по області вночі від 1 º морозу до 4º тепла, вдень 8-13º тепла.
Начальник управління з надзвичайних ситуацій та питань захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Чернігівській області В’ячеслав Рига.






Коментарі (0)
avatar