реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Московія: епоха фентезі закінчилася...

Ще у 2000-их про розвал російської федерації та пересотворення простору до Уралу і за Урал говорили одиниці українських політиків. Ні - майстри політичного фентезі... фанатики гасел ОУН часів Другої світової війни... Хто там ще?

Зараз за одним столом, на якому лежить умовна "тушка московії", збираються представники поневолених країн Кавказу, наші військовики, зважені економісти й взагалі - люди різноманітних шляхетних прикладних професій.
Отже епоха фентезі закінчилася. Там, де московія, - буде нова реальність. Той, який має зробити всі мислимі помилки "хворої людини", очолює цю субстанцію - довершуючи своє історичне призначення.

Тож дякую Юрію Сиротюку та Юрію Олійнику (шикарний модератор!) , дякую Teтяні Бойко та всій команді НАЦ "УССД" за цінні ініціятиви! Дякую Олегу Вітвіцькому за презентацію нового медія проєкту ABN - Антиімперського Блоку Народів..

Ростислав МАРТИНЮК

PS Звісно, на цій світлині бракує Юрка Сиротюка - він далі на фронтіі, і не в другій лінії. І його здатність не переривати при цьому свою гуманітарну місію нагадує мені вдачу Мазепи - за 22 роки гетьманування 21 військовий похід.. І при цьому Епоха, названа його іменем. Так тримати!



Теги:Юрій Сиротюк, Московія, Ростислав Мартинюк, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar