реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Місто демонтує незаконні споруди

Правилами благоустрою Чернігова визначено, що тимчасові незаконні споруди мають бути демонтованими. Йдеться про торговельні кіоски, розставлені підприємливими людьми без відповідних дозволів. Як правило, вони торгували цигарками та ще й на зупинках громадського транспорту. Замість кіосків з пресою і книжкою поставали кіоски з отрутою. Які, до того ж, зведені кожним на свій копил, що псує загальну картину міських вулиць.

Тож цього разу виконком Чернігівської міської ради ухвалив рішення про демонтаж 12 торгівельних кіосків,термін оренди землі під якими закінчився і надалі не продовжений. Місто принципово не укладає надалі договорів оренди щодо таких об’єктів. Натомість будуть встановлені павільйони затвердженого зразка, у яких, сподіваємося, не буде нав’язливої торгівлі цигарками та пивом.

Відповідно до рішення виконкому власникам тимчасових об’єктів встановлений строк добровільного демонтажу та відновлення благоустрою земельних ділянок – 7 календарних днів з моменту прийняття цього рішення. У разі невиконання власниками вимог щодо добровільного демонтажу у визначений строк, демонтаж проводитиметься контролюючим органом – комунальним підприємством «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради.
"Голос України"



Теги:Чернігівська міська рада, книготоргівля, Благоустрій, незаконні споруди, тютюн


Читайте також



Коментарі (0)
avatar