реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Міським головою Конотопа стає фронтовик?

За попередніми даними тервиборчкому новим міським головою Конотопу стає Артем Семеніхін. Його лідерство по всіх виборчих дільницях міста є беззаперечним. Також і ВО Свобода виграє вибори до міської ради за партійними списками з великим відривом від інших опонентів.

Редактор журналу "Музеї України" Віктор Тригуб пише:"Був березень 2015. Холодно. Сектор А зони АТО. Майже не стріляли. Хоча, як завжди на війні, було трохи страшнувато… Був караван волонтерів Робіна і Віки Мірошніченко. Найдовший і найризикованіший маршрут. Хто був – знає…

Зупинилися в Новоайдарі – добровольчий бат МВС “Київщина” полковника Юрія Покиньбороди. Смертники, які у травні 2014 пішли на північ Луганщини. І перемогли!

Нині – Покиньборода – начальник міліції Луганської області – сепари принишкли, бо знають… Потім було місто Щастя. Легендарна ТЕЦ. Батальйон “Айдар”. Іван Макар.

Тоді приїхав Артем Семеніхін. Доброволець. Свободівець. 92 бригада ЗСУ.

Поговорили. Я зняв два відеосюжети, що отримали якийсь неймовірний резонанс. Особливо, у сепарів.

Поїхали на секретну базу “Айдару”, поруч з розбомбленим супермаркетом, пити найкращу у Щасті “макарівську” каву. Спілкувалися. Потім пересіклися у Старобільську вночі.

Потім Артем потрапив до госпіталю. Боровся за життя. Повернувся. І переміг у гонці за посаду мера Конотопа".



Теги:92 бригада ЗСУ, Конотоп, свобода, Сумська область, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar