реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Екс- комісар відхопив чужу землю і прикинувся інвалідом війни

На сесії Бахмацької районної ради свободівці разом з учасниками російсько-української війни приземлили чергову гниду.

Знайомтесь: Едуард Левчановський, колишній військовий комісар Бахмацького РВК. Один з керівників Аграрної партії в Бахмацькому районі. Учасником бойових дій не є.

Едуард, хоч і не є районним депутатом, однак, постійно присутній на сесіях райради, де він сідає поряд з депутатами від аграріїв та дає їм вказівки під час голосувань. Коли Едуарду, як і багатьом іншим воєнкомам, дали наказ їхати в АТО, то той звісно відпетляв. Однак, це не завадило Левчановському, одному з перших в районі, отримати 2 гектари землі, "вирішивши" для себе в держгеокадастрі ділянку, на яку претендував дійсний учасник бойових дій.

Основне питання, яке виникло до Едуарда на сесії, як він, не будучи учасником ні війни з Росією, ні будь якої іншої війни, перебуваючи в доброму здоров'ї та прекрасному гуморі зумів отримати статус ІНВАЛІДА ВІЙНИ?

Едуард пояснення не знайшов, але з трибуни райради почав звинувачувати волонтерів в тому, що ті.... не пішли в армію.

Виправити помилку, а саме, оформити колишньому воєнкому реальну інвалідність (тим паче, що всі відповідні документи в нього вже є) учасники РУВ могли прямо на сесії, однак, Левчановський проявив небувалу для інваліда силу та спритність і зумів прорватися за спини поліції.

Депутати одноголосно проголосували ініційоване фракцією ВО "Свобода" та учасниками РУВ звернення до Генеральної прокуратури України та прокурора Чернігівської області про перевірку правомірності надання Левчановському Е.О. статуса інваліда війни.

Володимир БРЮХОВЕЦЬКИЙ Фото з сайту "ЧеLine"



Теги:військові комісари, свобода, російсько- українська війна, Бахмач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar