реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Міський голова Чернігова наказує припинити падіння

Депутати Чернігівської міської ради на черговій сесії затвердили звіт міського голови Олександра Соколова про роботу органів виконавчої влади.

Виступаючи перед депутатами та запрошеними на сесію, О.Соколов зазначив, що звіт міського голови є традиційною формою підбиття підсумків за попередній рік діяльності виконкому і міської ради. "Зазвичай він відбувається перед активом міста з проведенням підсумкової прес-конференції, публікацією матеріалів у ЗМІ. Нинішній рік вніс свої корективи – міський бюджет було прийнято лише у травні, тож говорити про підсумки 2009 року і ставити перспективні завдання раніше не видавалося можливим", - пояснив міський голова.

У звіті О.Соколов проаналізував основні напрямки розвитку міста у 2007 – 2010 роках, назвавши досягнення та визначивши проблемні питання і шляхи їх вирішення. За інформацію міського голови, Чернігів поволі починає виходити з кризи. За 5 місяців поточного року досягнуто, порівняно з відповідним періодом минулого року, певного приросту (на 3,4% або на 3,9 млн. грн.) власних надходжень загального фонду бюджету міста, і зокрема, податку з доходів фізичних осіб.

О.Соколов висловив сподівання, що після кризи поступово почнеться економічне піднесення. "Цього року ми спільно маємо закласти надійний фундамент для виходу чернігівської економіки з кризи, стабілізації ситуації в обласному центрі Чернігівщині, поліпшення добробуту громадян", - сказав він.

Як одне із завдань перед органами виконавчої влади міста керівник Чернігова сформулював так: припинити економічне падіння і завершити рік з позитивними підсумками.

Ірина СИНЕЛЬНИК




Теги:О.Соколов, міська рада, Чернігів, звіт голови


Читайте також



Коментарі (0)
avatar