реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Кава з міським головою:" Незалежність України -- це правильно".

Чернігівський міський голова Олександр Соколов напередодні 20-ої річниці Незалежності України зустрівся із журналістами у культурно-мистецькому центрі "Інтермеццо".

Міський голова запросив представників засобів масової інформації взяти активну участь у відзначенні річниці Незалежності України та повідомив, що святкування буде у Чернігові яскравим і масовим. Традиційно серед інших заходів у Чернігові пройде виставка квітів, яка має значну популярність серед чернігівців та гостей міста.

Відповідаючи на питання про сприйняття незалежності країни, О.Соколов зазначив, що зустрів цю подію у свідомому віці. "Незалежність – це правильно. Ми повинні будувати відносини з іншими країнами за європейським зразком", - сказав керівник міста. Водночас, він підкреслив, що у патріотизмі не вистачає глибини, адже його потрібно розглядати не за рахунок розмов і гасел.

О.Соколов також розповів про основні напрямки розвитку на сьогодні обласного центру Чернігівщини. Він повідомив, що цього року місто отримає кошти з державного бюджету. Зокрема, 3 млн. грн. передбачено на реконструкцію І міської дитячої поліклініки, 3,4 млн. грн. – на будівництво травмпункту у міській лікарні №2, 4,7 млн. грн. – на реконструкцію стадіону імені Ю.О.Гагаріна.

Крім того, виділено субвенцію з держбюджету на реконструкцію скверу імені Б.Хмельницького та будівництво першої черги дитячого садка у мікрорайоні Масани. Основним завданням місцевої влади міський голова вважає діяльність з освоєння цих коштів, аби встигнути виконати основні роботи до завершення бюджетного року. Відкриття оновленого скверу імені Б.Хмельницького, як зауважив О.Соколов, відбудеться у жовтні. Швидше за все, на свято Покрови, у місті буде проведено козацьке свято.

Міський голова поділився із журналістами своїм баченням перспектив Чернігова. Приміром, серед найбільш реальних проектів міський голова розглядає реконструкцію основних магістралей Чернігова – вулиці Шевченка та проспекту Миру.

О.Соколов спростував чутки про наміри балотуватися до Верховної Ради України.
"Я свідомо обирався міським головою і я ним буду працювати. У мене немає інших планів". – наголосив він.

Ірина СИНЕЛЬНИК



Теги:Інтермеццо, О.Соколов, Просвіта, Чернігів, міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Здається, що на просвітянській стезі, та ще й під впливом такого потужного інформаційного рупору, як КМЦ"Інтермеццо", навіть "мери" від політичних сил геть далеких від національно-демократичного спрямування- попрямують українським шляхом державницької ходи. Ось така вона сила української ідеї! Слава Україні!
avatar