реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Міністр оборони України пояснив чому Україна спокійно реагує на накопичення військ агресора

Росія вже вісім років атакує Україну - саме стільки часу триває російська агресія. Тому Київ досить спокійно реагує на повідомлення про нарощування військ РФ біля українських кордонів - це звична картина, яка повторюється постійно.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков у своїй статті для західного видання Atlantic Council.

Резніков зазначив, що Україна згодна із західними партнерами з приводу того, що від Росії виходить військова небезпека. Однак на відміну від міжнародного співтовариства, яке стривожене, Київ відреагував спокійно - Україна вже вісім років протистоїть російській агресії, українці звикли як до постійної загрози на кордонах, так і до потоку російської дезінформації.

«Порівняно спокійна відповідь України на цю останню загрозу з боку Росії відображає довгостроковий характер триваючого конфлікту між нашими двома країнами. Минуло майже вісім років відтоді, як Росія вперше напала на Україну. З того часу російська агресія не припинилася і стала частиною повсякденного життя... Щоб нас шокувати, потрібно щось більше, ніж чергове нарощування російської військової потужності» - резюмував він.

Нагадаємо, розвідувальні спільноти США після вивчення даних прийшли до висновку, що Росія зосереджує біля кордонів України угруповання в 175 тисяч військовослужбовців, щоб незабаром почати вторгнення.

Резніков раніше попередив, що вторгнення російських військ в Україну може обернутися серйозними наслідками для всієї Європи.



Теги:Рєзніков, російсько - українська війна, українська розвідка, моу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar