реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Марійці зробили операцію! Вона ходитиме!

По допомогу до усього суспільства ми звертаємось нечасто -- тільки в крайньому випадку. Саме така тяжка ситуація випала на долю чернігівської дівчини Марії Пінчук, яка внаслідок нещасного випадку травмувалася, і справа мало не закінчилася ампутацією ноги. На термінову операцію потрібно було 50 тисяч гривень. Тому у засобах масової інформації й було розміщене прохання про допомогу для дівчини. Сьогодні в редакційній пошті -- лист від її троюрідного брата Олександра Майшева.

Щиро дякую всім, хто допоміг зібрати кошти на складну операцію ендопротезування сестри! У ніч перед операцією я ночував у палаті у Маші, всю ніч був поруч з нею.

Операція пройшла успішно. І в цьому є величезна заслуга лікарів, які всіляко допомагали.

Минув тиждень після операції, а Машенька вже пересувається на милицях(!), з нею працює фаховий фізіотерапевт. Вже наступного тижня сестричка буде проходити реабілітацію в рідному Чернігові. Цей процес важкий та тривалий. Так, на милицях вона буде ще щонайменше три місяці, але, головне на своїх ніжках! У цьому є і ваша заслуга, друзі!

Спасибі всім, хто допомагав нам і морально, і фінансово!

30 березня 2011 Марійці виповниться рівно 20 років, і я вже їй сказав, що на її день народження ми ох як ще потанцюємо:)

Спасибі усім ВАМ!

Хай береже ВАС Господь!

З повагою
Олександр Майшев







Теги:допомога, Маша Пінчук


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Так і хочеться побажати: ТРИМАЙСЯ, МАРІЙКО! Нехай усе, що сталося, буде останнім гірким виробуванням твого юнацького життя! Ти ще неодмінно танцюватимеш! Бережи тебе Бог! Одужуй! Ми молимося за тебе!
avatar