реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Майдан оживає!

Сьогодні на столичному Майдані Незалежності очікуються тисячі мітингувальників, але поки що зранку прийшли тільки не більше двох сотень, повідомляє Сегодня.ua

Маніфестанти протестуватимуть проти підписання президентом Податкового кодексу. Близько 9-ї ранку на головній площі держави було не більше двохсот людей. Жодної активності не спостерігається. Головна програма протестів розпочинається з 9-ї години. Але вже зараз до Майдану активно рухаються нові групи людей.

Влада перешкоджає підприємцям, виступаючим проти прийняття Податкового кодексу, в приїзді до Києва на акцію протесту.
Про це йдеться в повідомленні Центрального штабу порятунку українського підприємництва, інформує популярне джерелоУкраїнська правда

У повідомленні наголошується, що в штаб надходить інформація "про перешкоджання співробітниками правоохоронних органів пересуванню автоколон з учасниками акції протесту, залякуванням адміністрацій ринків, підприємців представниками податкової служби і УБЕЗу".

Крім цього, почастішали рейди контролюючих органів на ринках і в торгових центрах.

У Центральний штаб порятунку українського підприємництва, з достовірних джерел, також надійшла інформація про заборону акції протесту призначеної на 22 листопада.

Також є інформація про "можливу силову протидію організаторам акції з боку представників правоохоронних органів і міськадміністрації при монтажі сценічних конструкцій і звукотехнічного обладнання".

Штаб закликає діючу владу припинити тиск на підприємців і дозволити їм реалізувати своє конституційне право на протест в рамках, передбачених законодавством.

"В іншому випадку дії протестуючих можуть вийти за ці рамки і привести до непередбачуваних наслідків", - йдеться в повідомленні.




Теги:Майдан, Податковий кодекс, протест підприємців


Читайте також



Коментарі (0)
avatar