реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Названа ціна Майдану

Підприємницький Майдан коштував 100 мільйонів гривень. Про це заявила член Національної координаційної ради підприємців Оксана Продан в ефірі "Радіо "Свобода".

"Однозначно підприємці виїжджали самі, за свій рахунок. Більше того, ми так прикидали, що не менше 100 мільйонів гривень витратили самі підприємці. За весь цей час, коли їздили на акції тільки до Києва, не враховуючи ті акції, яких було безліч по регіонам", - розповіла вона.

Активістка зазначає, що "підприємницький майдан закінчився великим успіхом малого і середнього бізнесу".

"Ми, по-перше, зберегли спрощенку і, по-друге, ми значно обмежили повноваження контролюючих органів. Це те, що є, крім там інших якихось питань. Це те, чого ми вимагали, на що ми звертали увагу. Ми дуже багато чого досягли і ми далі будемо працювати і будемо досягати цього", - заявила Продан.

Вона уточнила, що Національна координаційна рада підприємців ухвалила рішення 6 грудня не закликати підприємців виходити.

"Але підприємці мають право це робити, як громадяни України... Це не буде акція підприємців 6 числа, тому що є заяви інших осіб, які не входять до складу координаційної ради підприємців", - зазначила активістка.

"Люди, які вважають за потрібне брати участь в усіх акціях, що стосується виборів весною – це правильно, вони мають право це робити. І я дуже буду рада, якщо в них це вийде, але не треба це видавати за акцію підприємців", - додала вона.

Джерело: Українська правда




Теги:Майдан, Податковий кодекс, підприємці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar