реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кулінарний мовний бар'єр

Учора з італійцями на занятті з української мови вивчали лексику про їжу. Кухня - дивна штука, іноді досить складно проходить через мовний бар'єр. Гречка та пшонка, наприклад, так і не пройшли через нього вчора, узвар трохи просочився, але, боюся, у дуже зміненому вигляді, а нещасні вареники! - "як равіолі" - це я намагалася пояснити, що таке вареники. Проте борщ знають, дехто навіть уже їв та вчора сказав, що смачно)

Кажу: Українці на обід частіше за все їдять суп.

Студенти: Завжди?

Я: Як правило.

Студенти: А коли ви тоді їсте макарони???

Завершила заняття відео-рецептом вареників) А сама після вчорашнього заняття дивлюся рецепт фаршированих квітів гарбуза, маю ж і я чогось від них навчитися.

Світлана ШУМИЛО



Теги:Вареники, українська кухня, Світлана Шумило, Україна - Італія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar