реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кримські татари прорвали кордон спецназу і зустріли Мустафу Джемілєва

Більше 1000 осіб перебувають біля контрольно -пропускного пункту в Армянську (АР Крим), очікуючи приїзду лідера кримськотатарського народу, народного депутата України Мустафи Джемілєва. На цей час тут проходить мирна акція протесту.

Як повідомляє місцеве видання QHA, серед присутніх - голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, члени Меджлісу, делегати Курултаю, ветерани національного кримськотатарського руху, молодь.

Розвіваються кримськотатарські національні прапори.

Люди формуються в колону, вона рушить в Херсонську область, щоб там зустріти Мустафу Джемілєва.

Нагадаємо , лідера кримськотатарського народу , депутата Верховної Ради України Мустафу Джемілєва 2 травня не пустили в Москву. Він не зміг потрапити на авіарейс "Москва -Сімферополь".

Джемілєва не пропустили через паспортний контроль , заявивши , що йому в'їзд заборонений. Народний депутат повернувся в Київ. 3 травня він повертається на автомобілі з Києва до Криму.

За останніми даними, татари прорвали кордон спецназу і йдуть до так званого кордону з Україною. Російські окупанти стріляють у повітря.
Наразі свого лідера кримські татари зустріли зі сльозами на очах, танцем "Хайтарма" та вигуками "Аллах акбар!". Йому вишикували живий коридор. Але чи пропустять його на КПП - невідомо.



Теги:Мустафа Джемілєв, Україна - Росія, російська окупація, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar