реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кримчани радісно вітали колону з українськими прапорами

Захоплено вітали автоколону у Криму, з якою повернувся на батьківщину лідер кримсько- татарського народу Мустафа Джемілєв.

Як відомо, кримська влада заборонила в'їзд додому народному депутату України Мустафі Джемілєву, який публічно виступає за єдність Криму з Україною.

Тож на пункті пропуску колону затримали на кілька годин російські окупаційні війська і тільки після дзвінка з Москви лідера кримських татар відпустили.

Колона рухалася з українськими та кримьско- татарськими прапорами - багато зустрічних водіїв вітали сигналами, люди махали руками, а дехто й плакав.

На честь повернення додому лідера кримських татар над Меджлісом піднято український прапор. Fakenews



Теги:Україна - Росія, російська окупація, Мустафа Джемілєв, Крим


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Никто его тут не ждал, кроме единиц из крымско-татарского населения. Он провокатор. После его видеообращения иначе не сказать
avatar
2
Мустафа-ага повернувся додому. І ти, Васілій, повертайся додому - на Московщину. І все буде добре!
avatar
3
Джамилев - Великий Гражданин Украины и Достойный Сын Крымско-Татарского Народа...Я,єтнически русский,склоняю голову перед Гражданским Мужеством єтого мудрого Человека, поистине ЧЕЛОВЕКА с Большой Буквы...
avatar
4
Шкода, що на Криму хоча б в одному селі немає української національної громади здатної встояти проти нахабного російського імперського шовінізму.
Чи може я помиляюсь?
avatar