реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Корюківка, як і Комарівка, визнані осередками спалаху інфекції

Наразі на Чернігівщині 5 підтверджених випадків захворювання на короно вірусну хворобу – до двох мешканців села Комарівки Борзнянського району, які вже лікуються, додалися ще дві жительки цього ж села – чернігівський лабораторний центр підтвердив їх захворювання.

Як повідомив голова Чернігівської обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко, вони були госпіталізовані до інфекційного відділення Борзнянської ЦРЛ (експрес-тести показали позитивний результат). Пацієнтки перебувають під постійним наглядом лікарів, їхній стан здоров’я задовільний. Обласним лабораторним центром встановлюється список контактних осіб, які контактували з хворими. Ці особи перебуватимуть на самоізоляції.

А на території села встановлено особливий порядок – два блок-пости зупиняють транспорт із села, транзитний рух через село припинено.

Проте виявлено і п’ятого хворого – він мешканець міста Корюківки. Як встановлено, нещодавно приїхав з Польщі. Хворий знаходиться під наглядом лікарів Корюківської районної лікарні. Медзаклад, як наголосив голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко, забезпечений всім необхідним. Додатково отримано в Корюківці 70 костюмів індивідуального захисту, медичні респіратори та витратні матеріали, деззасоби. Голова Чернігівської ОДА публічно звернувся до жінки, яка в Броварах підсіла до хворого – їй пропонується пройти тест на короновірус при збереженні конфіденційності.

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій визнала місто Корюківку осередком спалаху інфекційної хвороби.

Фото з сайту "Сусіди. sity"






Теги:Андрій Прокопенко, епдемія, короновірус, Комарівка, Корюківка, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar