реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Київський патріархат скаржиться Генпрокурору на ...Президента

16 березня на ім'я Президента України було надіслано Звернення відомих особистостей Криму. У змісті Звернення викривалися неконституційні дії органів місцевої влади відносно виділення земельної ділянки для будівництва Кафедрального Собору в м. Сімферополі.

На сьогодні відповідь з Адміністрації Президента не надійшла. Управлінням Кримської Єпархії були направлені листи в Прокуратуру АР Криму та Раду Міністрів Криму.

Прокуратура АРК доручила Прокуратурі м. Сімферополя: «провести ретельну перевірку та вжити вичерпних заходів прокурорського реагування».

В телефонному режимі в Раді Міністрів Криму надано інформацію, що лист знаходиться в роботі.

2 квітня 2012 року на Депутатський запит Народного депутата України Мустафи Джемілєва, Комітетом з питань прав людини Верховної ради України також було підготовлено відповідне Звернення до Президента України.

В період з 14 по 30 квітня зібрано 1000 персональних звернень від віруючих Кримської Єпархії УПЦ КП на ім’я Президента України. Листи щотижня відправляються до Адміністрації Президента України.

В зв’язку з відмовою Адміністрації Президента України дати відповідь на Звернення від 16 березня 2012 року, та порушення Адміністрацією Президента України Закону України «Про Звернення громадян», архієпископом Кримським і Сімферопольським Климентом направлено відповідного листа до Генеральної прокуратури України з вимогою вжити заходи прокурорського реагування та зобов'язати Президента України дати відповідь.



Теги:звернення громадян, Київський патріархат, Генеральна прокуратура, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar