реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Київський патріархат відкрив нову церкву у Криму

8 червня, коли весь православний світ відзначає день Святої Трійці, архієпископ Сімферопольський і Кримський Климент, після подій які відбулись 1 червня в селі Перевальне Сімферопольського району, відвідав з архіпастирським візитом парафію на честь Преображення Господнього в селі Мраморне, яка розташована в десяти кілометрах від села Перевальне, і звершив перше богослужіння в новозбудованому храмі.

Перед початком богослужіння владика звершив чин освячення іконостасу в новозбудованої церкви.

Його преосвященству співслужили: благочинний Сімферопольсько-Ангарського округу протоієрей Іван Катькало та настоятель храму, якого було рукоположено в сан пресвітера 1 червня за Божественною літургією в кафедральному соборі м. Сімферополя.

По завершенні літургії було звершено вечірню з коліноприклонними молитвами, в яких призвали благодать Святого Духа.

В кінці святкового богослужіння владика Климент привітав жителів Ангарської долини з відкриттям нового храму, наголосивши на тому, що ми не знаємо промислу Божого. Коли тиждень тому наша церква зазнала наруги й знущання, ми не думали, що в день святої П’ятдесятниці відбудеться відкриття нового храму і жителі села Перевальне зможуть продовжувати відвідувати богослужіння.



Теги:Ангарська долина, російська окупація, Київський патріархат, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar