реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки українсько- російської війни: у Криму зникають активісти

На початку тижня пропали відразу два проукраїнських активіста - Леонід Корж і Тимур Шаймарданов. Обидва вийшли з будинку по особистих справах і досі не повернулися. Їх зникнення родичі і друзі пов'язують з активною проукраїнською позицією, а також з тим, що вони виступали проти анексії Криму.

Сьогодні пропав ще один кримський активіст 33-річний Сейран Зинединов. Він займався пошуками зниклого Тимура Шаймарданова, з яким він був знайомий.

В той же час постійний представник України в ООН Сєргєєв (росіянин, до речі) заявив російському представнику Чуркіну, що Росії доведеться повернути Крим Україні і то найближчим часом.

Російська армія з середини березня має проблеми з поставками запчастин до вертольотів, які виробляє Україна. Було б дивно постачати зброю тим, хто з неї стріляє по українцях.

У селищі Сватово на Луганщині, неподалік міста Ізюм, невідомі злочинці, переодягнувшись у формений одяг бійців Нацгвардії, чинять протиправні дії стосовно місцевого населення та займаються мародерством. Типова практика російських енкаведистів, які перевдягалися у форму вояків УПА - триває.

Російські терористи у Слов'янську втсановлюють крупнокаліберні кулемети на дахах житлових будинків. А в Донецьку біля тисячі сепаратистів провели мітинг, де відкрито заявляли про відправлені в Росію гроби, підтверджуючи таким чином участь росіян у боях на Донеччині. Сепаратисти закликали жінок йти живим щитом для захоплення українських військових частин. У цій ситуації цілком логічним буде застосування зброї нашими хлопцями по ногах дурних російських баб, які замість йти в Росію хочуть йти під кулі.

У той же час в місті Авдіївці (6 км від Донецька) в районі 14-поверхового будинку люди з ДНР просять жителів покинути верхні поверхи.

Очевидці кажуть - для установки зеніток на даху, пишуть в Твіттері місцеві мешканці.
Разом з тим, міністерство оборони повідомило, що в суботу на трасі Ізюм-Слов'янськ (неподалік Ізюма) виявлено і знешкоджено саморобний вибуховий пристрій.



Теги:Сватове, АТО, Авдіївка, Слов'янськ, російсько- українська війна, російські терористи, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar