реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Під Авдіївкою загинув наш земляк

У неділю в боях на Донбасі загинули четверо українських бійців, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Також у штабі повідомляють також про п'ятьох поранених. І кажуть, що бойовики обстрілюють українські війська по всіх напрямках.

"На Донецькому - після масованих обстрілів з мінометів в районі Авдіївки окупанти намагалися штурмувати наші позиції, та, понісши втрати, змушені були відступити. Протягом дня вони продовжили обстріли з мінометів по Авдіївці, Опитному та Кам'янці. Танк вів вогонь по Пісках. О 13.45, після обстрілів наших позицій з гранатометів різних калібрів, окупанти здійснили чергову спробу вибити наших військових з позицій в районі Авдіївки. Штурм закінчився для бойовиків невдачею", - сказано в повідомленні штабу.

За словами речника Міноборони з питань АТО, близько п'ятої ранку позиції української армії під Авдіївкою зазнали потужного обстрілу з мінометів і гранатометів, а за дві години сепаратисти пішли на штурм. Сили АТО відбили напад й здійснили контратаку, внаслідок чого нападники відступили, сказав Олександр Мотузяник.

Один з чотирьох загиблих - Володимир Бальченко, родом з Борзнянського району. Боєць проходив службу у 72 ОМБР, у званні молодшого сержанта. Про це повідомив сайт Час Чернігівський



Теги:АТО, Авдіївка, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar