реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бої за Слов'янськ

Силовики АТО зачистили від терористів ряд населених пунктів на підступах до Слов'янська Донецької області. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"З часу відновлення активної фази АТО українські силовики відбили у терористів і встановили контроль над населеними пунктами: Закотне, Райгородок, Резніковка, Рай-Олександрівка. На даний час береться під контроль Миколаївка", - написав він.

Російські терористи обстріляли ракетно- зенітну частину українських Збройних Сил у Міловому на Луганщині, щоб зробити відкритим небо і провести обстріли Станиці Луганської начебто від українських сил. В цьому місті загинули 9 мирних жителів. Оскільки ця Станиця є проросійською, то і брехню про обстріл українцями сприйнято там за чисту монету. Провокації - стиль НКВД, КПРС і нинішньої Росії. Шкода, що цю брехню поширюють і чернігівські блогери

Нашими військами відновлено контроль над пунктом пропуску "Ізварино", але на міні підірвався екіпаж БМП силовиків. Всього ж з початку війни загинули 200 військовослужбовців, 619 поранені і 29 - у полоні. За час дій російських терористів тільки в Донецькій області загинули 160 мирних жителів.

За вчорашній день було завдано ударів по 120 об'єктах російських терористів - о, розповзлася зараз через бездіяльність литвинів на початку АТО!

Знищено колону бойовиків у складі 5 "КАМАЗів", один наш військовий загинув, 18 поранені. Захоплено 33 ящики мінометних боєприпасів калибру 120 мм, два 120-мм міномети 2С12, два 82-мм міномети БМ-37, два ПЗРК, кілька вогнеметів РПО «Шмель», АГС-17, ПТУРи. Проте дві колони російських терористів прорвалися в Україну.



Теги:АТО, Дмитро Тимчук, Слов'янськ, російсько- українська війна, російські терористи


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Колорадские бандиты должны уничтожаться!!
avatar