реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: перша фронтова смерть в новому році

1 січня Україна зазнала першу втрату в 2016 році в зоні АТО. Боєць 24-го батальйону "Айдар" Назар Галюк загинув біля Горлівки на Донеччині – куля снайпера пройшла крізь серце. Чоловік був із Нетішина на Хмельниччині.

Першого ж дня 2016 року злочинці з самопроголошених «республік» 42 рази порушили умови припинення вогню в зоні проведення АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Ввечері біля Маріуполя бойовики НЗФ прицільно обстріляли зі стрілецької зброї наші позиції в районі Сартани, а з великокаліберних кулеметів у Широкиному.

Північніше Горлівки загарбники били в бік українських воїнів, що несуть службу в районі Зайцевого, з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї. На тій же ділянці фронту бандити обстріляли з гранатометів наші опорні пункти біля Новгородського, з великокаліберних кулеметів – біля Артемового.

Біля Світлодарська знову під вогнем ворожих гранатометів та автоматичної стрілецької зброї опинилось Луганське. Ще східніше окупанти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї гатили по позиціях українських воїнів поруч із Троїцьким.

Не припиняються обстріли підрозділів сил АТО біля тимчасово окупованого Донецька. Зокрема, підконтрольні Росії бандформування зі стрілецької зброї та гранатометів б’ють по Пісках, Опитному та південніше Авдіївки.

В самому Донецьку перебили газопровід та пошкодили два будинки - чи перепилися та стріляли по своїх, чи від природи дурні.

Таким чином, Вітчизняна війна українців проти рашизму у роках її проходження не матиме закінчення 2015 роком, а буде позначатися як війна 2014 - 2016 років.



Теги:Айдар, АТО, Нетішин, Горлівка, Донецьк, російсько- українська війна, ДНР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar