реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: затишшя перед бурею?

Вчора стало відомо, що однією з груп партизанського загону був розстріляний екіпаж установки «Град» під Донецьком. Він лупив по місту. Про це з посиланням на очевидців повідомляє InfoResist.

Взагалі ж ці дні показують якесь затишшя навколо Лугандонщини. Певно, військові перегруповуються, готуючись штурмувати Донецьк і Луганськ. Власне, комбат "Донбасу" Семен Семенченко говорить відкрито, що через день-два підуть на штурм Донецька. До речі, після взяття Донецька він пообіцяв зняти балаклаву - досі остерігається це робити через своїх родичів, які перебувають на Донбасі.

В четвер терористи обстріляли медичний гелікоптер Збройних Сил України з екіпажем, медиками і пораненими на борту. Хоча була домовленість, що його пропустять. Пілоти поранені, але врятовані.

Міністр оборони Гелетей поклав край розмовам про розформування "Айдару", відвідавши його і пообіцявши зробити підрозділом Збройних Сил України. Бійці "Айдару" затримали міського голову Луганська Кравченка, який намагався втекти у Росію з 200 тисячами доларів. зараз пише пояснення, як нардеп Єфремов фінансував тероризм.

Горлівка внаслідок бойових дій - без води. У Луганську практично нема світла, але "Айдар" уже закріпився на західній частині міста і дивується чому нема команди на зачистку всього міста. Може, щоб більше побачили обличчя тої Росії, яку його жителі накликали на свої голови ?!

Більше тисячі наших військових вирвалися з оточення біля кордону, де їх поливали мінометним вогнем і "Градом" російські терористи та російські війська. Ті ж вояки з 72-ї бригади, що вимушено перейшли на територію Росії, відмовилися зрадити Україну і вимагають повернути їх додому. ФСБ обробляє на предмет зради - всіх 5 офіцерів через непоступливість заарештовано.

Так званий "прем'єр ДНР", він же громадянин Росії і московський політтехнолог Бородай втік додому, зрікшись "влади" в Донеччині. Мабуть, таки запахло смаленим. Тим паче, що пішли розмови про команду ФСБ про вбивство Гіркіна, Бородая та інших активних діячів провального російського проекту. Росія так часто робить, знищуючи свідків своїх злочинів.

Росія продовжує закидати в Україну свою техніку і своїх бойовиків. «7 серпня близько 22.30 в Луганській області, в районі м.Свердловська в м. Краснодон пройшла колона російської військової техніки - 6 танків, 8 БТРів і 5 вантажівок», - повідомив голова організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов.



Теги:Айдар, фсб, АТО, Горлівка, батальйон Донбас, Луганськ, російсько- українська війна, 72 бригада, ДНР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar