реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: росіяни готуються...

За останню добу в Петровський район Донецька прибули близько 100 російських солдатів, більшість з яких щойно підписали контракт строкової служби. Про це свідчать оперативні дані групи «Інформаційний опір», повідомляється на сайті групи «ІО».

За даними групи, російські військовослужбовці екіпіровані під бойовиків «ДНР».

У районі Сніжного Донецької області відмічено переміщення до 400 російських найманців, які пройшли підготовку в «навчальному таборі» в Ростові-на-Дону. Неозброєні найманці рухаються в бік Донецька у супроводі озброєних російських військовослужбовців.

У Горлівці проводиться “спецоперація” з пошуку та знешкодження “українських диверсантів”. У “пошуку” беруть участь підрозділи, підпорядковані особисто главі самопроголошеної “ДНР” Олександру Захарченку, повідомляє координатор групи “Інформаційний опір”, народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Крім того, у “пошуку” беруть участь підрозділ “макіївської комендатури”, яке має у своєму складі кілька одиниць бронетехніки (БТР).

Також повідомляється, що у складі команд, що проводять облави, зафіксовані “російські фахівці” з ФСБ РФ.

“В результаті нічних облав, в ході яких терористи застосовують зброю без попередження, загинув як мінімум один місцевий житель, кілька поранені”, — сказано у повідомленні.

У Донецьку українські партизани знищили кількох найманців на блок-посту, а потім залишили кулемет, який спрацьовував на рух. І російські терористи півтори години вели бій зі своїм блок-постом, на якому біли тільки вбиті їх "колєги". Це було на вулиці Мелітопольській.






Теги:фсб, АТО, торез, Горлівка, Донецьк, російсько- українська війна, Сніжне


Читайте також



Коментарі (0)
avatar