реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: без перемир'я

Війна триває - російські бойовики 41 раз обстріляли позиції українських військових. Про яке перемир'я йдеться, панове Меркель і Олланд? Наївні європейці повірили біснуватому російському фюреру!

Зате українці продовжують гідно відповідати окупанту: в Алчевську невідомими партизанами підірвано радіотехнічну розвідку ГРУ Російської Федерації. 12 солдат поїдуть додому у цинкових гробах, якщо їх не спалять у похідному російському крематорії. А головне - знищено апаратуру, яка шкодила Україні.

Постійним місцем дислокації атакованого російського підрозділу є місто Владикавказ.

В районі Дебальцевого, за даними Юрія Бірюкова, за місяць - з 18 січня по 18 лютого загинули 179 бійців АТО, потрапили в полон - 110 і числяться безвісти пропалими - біля 80. В той же час українцями знищено на Дебальцівському плацдармі 42 танки противника, 33 ББМ, 27 одиниць РСЗО. З 15 лютого, коли почалися найбільш активні атаки українських позицій росіянами, загинули 868 окупантів.

Вночі донецькі партизани в окупованому росіянами місті підрвали склад боєприпасів. Проте Путін відрядив новий "гумконвой", що знову підкине зброї своїм терористам.



Теги:російсько- україїнська війна, радіотехнічна розвідка, Алчевськ, Дебальцево, Гру


Читайте також



Коментарі (0)
avatar