реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Україна Мюнхену не сприйме!

З боку Алчевська під Дебальцеве відправлений з «ЛНР» якийсь «загін спеціального призначення» загальною чисельністю до 70 осіб.

Про це повідомляє керівник «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук в Facebook.

«Близько 80% особового складу даного підрозділу - громадяни РФ (всі - колишні військовослужбовці підрозділів спецназу ГРУ і учасники бойових дій), ідентифіковані також військовослужбовці РФ з окупованого Криму. Завдання «загону» - проведення силами окремих ДРГ диверсій в тилу українських військ», - повідомляє Тимчук.

За інформацією ІС, також в Красний Луч доставлена чергова партія бойовиків, знищених під Дебальцевим, велика частина з них - громадяни РФ. Тіла бойовиків з числа місцевих жителів забрали родичі, транспорт з іншими тілами вирушив у бік кордону з РФ.

В районі Щастя російські бойовики намагалися форсувати річку Сіверський Донець, але відступили під ударами українських військ.

Північніше Дебальцевого зафіксована спроба атаки конвою постачання українських військ силами диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ) бойовиків. Про це у себе в Facebook повідомив керівник ІС, нардеп Дмитро Тимчук. " У ході зіткнення частина ДРГ противника було знищена бойовою охороною колони", - заявив Тимчук.

Вчора прикордонними нарядами зафіксовано використання бойовиками 3 безпілотних літальних апаратів, для проведення повітряної розвідки. БПЛА помітили на напрямку н.п. Мар'їнка, Дебальцеве та Маріуполь.

Також зафіксовано ведення повітряної розвідки вздовж адміністративної межі з окупованою АР Крим. Прикордонники спостерігали проліт вертольоту «Мі-8» з боку АР Крим навпроти ділянок Бердянського та Херсонського прикордонних загонів.

Загалом Україна достойно держить удар російської окупаційної машини і суспільство не дасть Президенту прийняти мюнхенський план нового перемир'я чи відступу України.



Теги:Красний Луч, Дебальцево, російсько- українська війна, Щастя, Гру


Читайте також



Коментарі (0)
avatar