реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

"Хоч у картузі, але намолоти!" -- Олександр Лазар

Традиційно, на Петра і Павла, розпочинають жнива у Виблях Куликівського району. Чому саме цього дня? -- питали журналісти під час прес-туру в керівника сільськогосподарського підприємства "Вимал -- агро" Олександра Лазаря.
Олександр Вікторович відповів: "Так у нас заведено з діда- прадіда. Якщо навіть дорщ іде, то хоч у картузі намолоти, але жнива починай".

"Вимал - агро" очікує добрі врожаї пшениці, жита, проса та гороху. Добре росте і картопля.

"Але починаємо жнива, а ціни на пшеницю не знаємо, -- каже керівник сільгосппідприємства. -- Аграрний бізнес у нас, як казіно, тільки страшніше".

"Вимал -агро" є структурним підрозділом об'єднання "Вимал", створеного Віктором Лазарем, депутатом обласної ради, головою асоціації роботодавців "Сіверщина". В складі об'єднання також крохмальний завод та будівальне підприємство.

Прес- тур був організований прес- клубом "Просвіта" і включав у себе відвідання крохмального заводу в Чернігові та полів і тракторного стану у Виблях. Юшка на березі озера Ледань достойно завершила журналістську мандрівку, у якій взяли участь кореспонденти всеукраїнських та обласних видань.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Віктор Лазар, Вимал, Виблі, Куликівський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar