реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Як Ляшко проти Хоменка з вилами кидався

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Він же депутат Верховної Ради Олег Ляшко поставив сьогодні на ноги чернігівську міліцію.
Напружив і насторожив. У нас іще в Чернігові не було, щоб опозиційна партія поставила намети на підходах до обласної ради. Іншу б опозицію і близько б не підпустили до облради. Ляшку можна
.

На мітинг, організований Олегом Валерійовичем та його партією зібралося близько 150 чоловік.

Можна сказати, що половина - чиновники або колишні чиновники, як колишній голова Борзнянської райдержадміністрації Хавило, або Сосницької – Амельченко.

Коли ж Ляшко зайшов до зали обласної ради, то через хвилин 15 захопив трибуну і почав виганяти Партію регіонів з Чернігівщини, а губернатора Хоменка - з області.

Причина - начебто повільне освоєння коштів на соціальні потреби.

Побачивши, що до Ляшка не дуже прислухаються і вимагають вкладатися в регламент, він почав кидатися до столу президії облради – битися. Пішов на президію, тримаючи в руках вила.
Напоровся на депутатів і охоронців, які вийшли із-за сцени та піднялися із залу.

Такий приїзд Ляшка планувався ще більше місяця тому, але чомусь затримався. Знімальна група телеканалу « Інтер», яка жодного разу не була на сесіях облради цього скликання, чомусь сьогодні прибула на «щоу» Ляшка. Трансляція велеся прямо з сесійного залу. Журналістка за 10 хвилин до інциденту настроїла "картинку", як і належить профі.

Інцидент у залі закінчився тим, що Ляшка осадили і хтось цапнув його ніжне, недоторкане тіло за руку вище ліктя і залишив там синець. Олег Валерійович демонстрували його усім - від депутатів до преси. Коли конфлікт біля президії застопорився - Ляшко вимагав нового виступу , губернатор вийшов із залу і конфлікт-шоу поступово вичерпався.

Радикал дав прес-конференцію на вулиці і проінструктував, яке відзняте додаткове відео доставити на телеканал «Інтер».
Після виходу Ляшка, сесія швидко ухвалила внесені в порядок денний питання. Емоції депутатів були повністю витрачені, і вони голосували майже без обговорення.

Високий Вал



Теги:ІНТЕР, Олег Ляшко, опозиція, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Репортаж газети "Сіверщина" читайте в наступному номері газети. Передплата -- по всій Україні.
avatar