реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Керівник "Батьківщини" вийшов із ... "Батьківщини"

Про вихід з партії повідомив недавній голова обласної організації "Батьківщини", перший заступник голови обласної ради Олександр Кодола.

"Сказати, що це було складне рішення – не сказати нічого. Адже останні 10 років свого свідомого життя віддав цій єдиній в своїй біографії політичній силі, - повідмляє він на своїй сторінці і мережі Фейсбук. - В партійній ієрархії «Батьківщини» я досяг найвищого рівня в області. Останні 4 роки був членом Політичної Ради партії та очолював 20-тисячну обласну організацію «Батьківщини» (двічі був обраний головою на партійних конференціях) в безперечно найскладніший для партії і всієї країни час режиму Януковича.

Проте приводом для мого виходу стали обставини, які відбуваються в партії і зокрема обласному осередку останні півроку, а фактично його рейдерське захоплення. Адже сьогодні чернігівською «Батьківщиною» керують люди, яких члени партії не обирали своїми керівниками. Незважаючи на багаторазові звернення всіх голів районних парторганізацій та публічні обіцянки керівництва партії виправити цю помилку після президентських виборів, цього так і не сталося. А значна частина команди, яка йшла зі мною всі ці роки практично усунута від партійної діяльності".

Розшифровуючи дипломатичні слова О.Кодоли, - мова йде про призначення на посаду голови обласної організації народного депутата Валерія Дубіля. Призначення відбулося бдез рішення обласної організації, незважаючи на численні звернення до лідера партії Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, що раніше з "Батьківщини" вийшли Олександр Турчинов, Арсен Аваков, Сергій Пашинський та інші відомі діячі "Батьківщини".

Олександр Кодола вже займається створенням "Народного фронту" Яценюка - Турчинова на Чернігівщині.



Теги:Батьківщина, опозиція, Олександр Кодола, Валерій Дубіль, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar