реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Опозиція починає ганьбити ідеї Майдану

З першого разу не обрано голову обласної ради - за висуванця від штабу національного спротиву проголосували 42 депутати. Для перемоги треба 51 голос.

З'явилася кандидатура Віктора Лазаря від "УДАРу" на цю посаду - під тиском криків "Ганьба!" він зняв свою кандидатуру на першому голосуванні. Його звинуватили в порушенні домовленостей штабу.

Депутати прийняли рішення не закривати сесію, а провести її продовження у вівторок. Проте з'явилися молодики в уніформі, які стали вимагати обрання голови. Їх зупиняв заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. Вони послали його на три відомі букви. Все це вже схоже на початок ганьби Майдану.

З'явилися народні депутати. Владислав Атрошенко закликав не ганьбити ідеї Майдану. Вирішено було під тиском продовжити сесію.

На другому голосуванні кандидатуру висунув народний депутат Сергій Аверченко. Це - Віктор Лазар. Депутат Микола Звєрєв зауважив, що втручання народного депутата в роботу сесію обласної ради є незаконним. Лазар набрав ще менше голосів на таємному голосуванні -- 33.

На третьому голосуванні висунуто кандидатуру від опозиції - колишнього заступника керівника податкової, колишнього директора "Деснянської правди" Володимира Івашка.
Заступник голови обласної організації "Свободи" Володимир Поліщук каже, що Владислав Атрошенко просуває кандидатуру Миколи Звєрєва.

Заступник голови обласної ради зауважив, що обиратися в батьківську поминальну суботу - це не красиво і не по-людськи. Проте його не почули.



Теги:Майдан, опозиція, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar