реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Іван Осадців зареєстрований кандидатом у народні депутати

Центральна виборча комісія зареєструвала 224 кандидата від партії «УДАР» по мажоритарних округах. Про це повідомив керівник юридичного департаменту «УДАРу» Валерій Карпунцов
Перші години реакції на список мажоритарників від партії "УДАР" Віталія Кличка показали цікаіві речі.

Перше. Здивування: хто це такі? Де лідери?

"На 97 % -- у нас нові люди!" -- заявив Віталій Кличко. Тож це усвідомлена позиція: подати громадськості для проведення у Верховну Раду зовсім нових людей. І ця позиція абсолютно правильна, бо відповідає сподіванням виборців. Адже ні за бандитську владу, ні за об'єднану опозицію (читай -- вчорашню владу) люди голосувати не хочуть. Хоча б через те, що опозиція йде до влади, не маючи ЖОДНОГО чіткого плану дій.

Мені, як виборцю, байдуже якими будуть прізвища владців. Мені важливіше інше -- що та чи інша політична сила збирається робити з аграрною, пенсійною, адміністративною реформами? Відповіді від опозиції нема. Не рахувати ж за серйозну відповідь положення програми т.зв. об'єднаної опозиції -- зменшити пенсійний вік для жінок?! З якого дива? Весь світ мусить піднімати пенсійний вік, а ми такі багаті, як Катар чи Оман, що можемо знижувати... Локшина від опозиції.

Зрештою, а про яких відомих лідерів йдеться, коли мовимо про опозицію? Не хочу згадувати качанівську сидалицю, але ж Яценюк був головою Верховної Ради і міністром закордонних справ, Турчинов -- головою СБУ, Томенко взагалі до вчора був заступником голови Верховної Ради і всі вони вже там були. Питається в задачі: чому не зробили жодних реформ? У міліції, у судовій системі, які тепер і помстилися. Ющенко заважав? Не треба ля-ля: уряд Тимошенко мав більше повноважень, ніж Президент. І саме Тимошенко домовлялася з Партією регіонів про вибори Президента в парламенті, саме вона обіцяла залишити Чорноморський флот у Криму, тоді як Ющенко його випихав... Не хочу продовжувати, доки Юлія Володимирівна сидить чи лежить у колонії...

Або навіть візьмімо такого хорошого чоловіка, як Микола Томенко -- доки його багатий друг, теж нардеп Валерій Дубіль, возив Миколу по Ялівщині у Чернігові, картка проголосувала за мовний закон Колесниченка -- Ківалова. Микола подав у відставку. Пізно! Бо не треба порушувати Конституцію, яка гласить: депутат голосує особисто. Тож і Микола хай побуде без Верховної Ради: він не справився з обов'язками заступника Голови Верховної Ради!

Тож курс Кличка правильний: даєш нових людей у владі!

Друге. Конкретний приклад правильного вибору по Чернігову -- лікар Іван Осадців. Доки місцеві, з дозволу сказати політтехнологи, гралися з серйозними мінами на лиці у відгадування- прогнозування про підприємців, які начебто підуть від "УДАРу", Кличко зробив несподіваний хід: кандидатом названо лікаря, завідуючого поліклінікою Центру радіаційного захисту населення, голову екологічної асоціації "Зелений світ" Івана Осадціва. І він має шанси перемогти міського голову -- регіонала Соколова та нардепа -- бютівця Дубіля. Бо -- інший. Нормальний. Звичайний. Такий як ми, виборці. Не крав, не вбивав. А -- лікував.

Продовження буде... На виборчий округ № 205 йде кандидатом Іван Осадців. З Богом, Іване Васильовичу!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:удар, Чернігів, Іван Осадців, вибори - 2012, округ № 205


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Взаємознищення набирає обертів!
avatar
2
Нормальний кандидат у порочній виборчій системі. Бажаю панові Осадціву її перемогти.
avatar
3
Нагадаю, вибори відбуваються по мажоритарній системі в один тур. Найбільш несправедливій з усіх виборчих систем.
Технологія перемоги: найбільше шансів у того хто вдало виставить(знайде, простимулює тощо) потрібну кількість кандидатів, що розтягнуть голоси головного суперника на виборах, а своєму головному супернику не дасть зробити таке ж саме зі своїм потенційним електоратом.
avatar