реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Люстрація влади буде!

4 вересня об 11 годині за адресою вул. Шевченка, 42, (к. 405) партія «УДАР Віталія Кличка» проводить прес-конференцію за участю лідера Чернігівського обласного осередку партії, кандидата у народні депутати України по партійному списку Сергія Аверченка та кандидатів по мажоритарних чернігівських округах Олени Попової (206 округ) та Івана Осадціва (205 округ).

Тема зустрічі: початок Всеукраїнської акції «Люстрація влади». Ідея акції: публічне здійснення підготовки до проведення антикорупційної люстрації шляхом збору інформації про найбільш кричущі випадки корупційних дій у регіоні ( вимагання хабарів, незаконне виділення землі, вирубка парків, незаконні судові рішення тощо)

Антикорупційні ініціативи зосередженні на трьох напрямках :
1. Запровадження прозорих і єдиних для усіх правил.
2. Звільнення економіки від податкових та адміністративних пут.
3. Очищення влади від корупціонерів.

Про корупціонерів можна буде розповісти двома способами:
1. Заповнити бланк «Повідомлення про корупціонера» в агітаційних наметах і у громадських приймальнях партії «УДАР».
2. Заповнити відповідну форму на сайті www.klichko.org
Корупція гальмує розвиток країни. Тому, головною метою діяльності «УДАРУ» є злам існуючої системи. Удар - це та політична сила, яка спроможна це зробити.

Інформація про незаконні дії влади буде передана спеціальному антикорупційному органу, який планується створити для проведення люстрації в Україні. У Верховній Раді буде організована спеціальна слідча комісія.

Партія «УДАР» чітко дотримується принципу презумпції невинуватості. Вирішувати, чи є хтось злочинцем, може тільки суд
Інформація, зібрана у рамках акції «Люстрація влади», ляже в основу діяльності антикорупційного органу.

НАСТАВ ЧАС «УДАРУ»!
Прес-служба ОВШ ПП «УДАР Віталія Кличка»



Теги:Корупція, Олена Попова, Іван Осадців, Чернігів, удар, люстрація влади, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (8)
avatar
1
"Той, хто не маже, той дуже скрипить". Якщо подолати корупцію, то життя уповільниться і настане занепад та розруха. Ми - не Європа.
avatar
2
Грузія змогла, а Україна -- не може? Не лякайте самі себе! Ми якраз -- європа. А описане Сковородою --наслідок російської політичної системи в Україні.
avatar
3
В Європі, пане Василю, прем'єр-мінісра знімають з роботи за те, що за державний кошт через неувагу, а не навмисно, купила онуку памперси.
А президента держави відсторонюють з посади за плагіат в дисертації.
В "європейській" Україні такого підходу покищо не спостерігається.
avatar
4
як же так? депутат міскради Аверченко випадки коррупції по людях шукає, а найбільших корупціонерів в міській раді зовсім не помічає? от вам і вся "люстрація"
avatar
5
Все хорошо знают – рыба гниёт с головы.
И поэтому борьба «снизу» ничего не даст: вышестоящий коррупционер будет всеми силами защищать своего нижестоящего «кормильца».
К моему сожалению, у партии «Удар» акция «Люстрація влади» – это пиар, и надо сказать довольно сильный – многие избиратели на него клюнут.
А вообще-то, если мы вспомним, то перед каждыми выборами мы слышим слова от кандидатов – «Наша партия уничтожит коррупцию!», но коррупция всё живёт и процветает – Украина по уровню коррумпированности в списке 2011 года занимает 152-е место среди 183 стран, хотя ещё год назад была на 134 месте. И это притом, что все правительства и депутаты всех созывов вот уже 20 лет борются против коррупции.
Ну, скажите, разве могут сами коррупционеры бороться против коррупции?
avatar
6
Розмовами про боротьбу з корупцією політичні сили прикривають геть нікчемну та бездарну свою передвиборчу платформу. І це стосується не лишень названої політичної сили , задекларувавшої про наміри відповідного заходу. Цього разу, як ніколи, ті обєднання, які з натяжкою можна узагальнити як патріотичні, увійшли у компанію передвиборчого марафону зовсім не підготовленими. Коли не так, то де життєздатні нові меседжи до виборця?Де відповідь на виклики сьогодення? Де пропозиції на кшталт новітніх реформацій, схожих хоча б на сусидів початку 90-х, як то Польща, Чехія чи країни Балтії? А коли цього нема, нема зовсім нічого з економіки, зайнятості молоді, з прориву національної культури, книжковидання, кіно, дорожного будівництва, кредитування молодих забудовників, ціноутворення на сільськогосподарську продукцію тощо.Ото й топчуться на "безперспективному" піарі засмальцьованої тези КОРУПЦІЇ.І хто? Всі ці люди не нові, мали різний досвід.І у якому парламенті мріють все це робити? У тому, що знов обіцяє прийняти під скляний купол 70-80% тих же ортодоксальних та напроч корумпованих старожилів? Ну ви даєте, шановні!
avatar
7
Деякі наші "опозиційні" сили геть влаштовує політичне лузерство й нічогонеробіння. Мовляв, доведений до межі ригами електорат і так їх протягне на теплі місця. А там вже можна буде торгуватися. Удару треба починати з себе. Викінути із списку українофобів типа Філіндаша. І не смішити такими "кандидатами! як Попова та Осадців.
avatar
8
Івану -- не сміши людей: ніякого Філіндаша нема, не було у списку УДАРУ! Якщо вже хочеш знать -- він намічався по округу в Одеській області. Але УДАР його відкинув. А ти ото так само знаєш і про Попову та Осадціва, як і про Філіндаша! Вибирай і далі бандюків від влади і т.зв. Аппазііціі
avatar