реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Гриль на будь-який смак: каталог вугільних грилів

Незалежно від того, вугільний, електричний чи газовий гриль: який би гриль ви не вибрали, вечори барбекю – це просто частина успішного літа! З бетону, чавуну, емальованої сталі або нержавіючої сталі; з лавовим каменем або функцією тушкування в поєднанні з планчою або грилем – до вашої уваги каталог вугільних грилів.

Гриль на будь-який смак

  1. Ви живете в квартирі і хочете приготувати гриль на балконі? Виберіть електрогриль. Так ви уникнете проблем із сусідами. Крім того, його можна використовувати і всередині приміщень.
  2. Маєте сад або терасу і любите смажене на вугіллі м’ясо з приємним димним ароматом? Обов’язково вибирайте вугільний гриль – з кришкою, якщо ви також хочете використовувати функцію тушкування. Однак ви повинні пам’ятати про необхідність регулярного чищення гриля.
  3. Ви захоплений кулінар і ви цінуєте, щоб ваші страви були здоровими та ідеально приготованими? Тоді варто вибрати газовий гриль, навіть якщо він трохи дорожчий і громіздкий.

Три типи грилів:

  • Гриль на дровах або вугіллі

Класика з сільським шармом – ваш вірний супутник автентичного смаку та привабливих ароматів! Вугільні грилі доступні з коліщатками, на ніжках або стоячи, а також різних розмірів. Перш ніж поставити смажене м’ясо на решітку, потрібно розпалити вугілля та дочекатися, поки утвориться вугілля: ніщо не завадить вашому задоволенню від гриля!

  • Газовий гриль

Газовий гриль – це гарантія здорової кухні та зручності у використанні! Він стоїть на коліщатках, а його варильна поверхня нагрівається однією або декількома конфорками, що забезпечує стабільне та точне приготування. Крім того, температура газового гриля швидко підвищується. Він працює з пропаном або бутаном, а газовий балон зазвичай знаходиться на верхній частині візка для гриля. Камера гриля може бути заповнена вулканічним каменем, також відомим як лавовий камінь, що забезпечує кращий розподіл тепла.

  • Електричний гриль

Окремо стоїть або стоїть на столі – електрогриль простий у використанні і є пристроєм вибору для міських жителів, які не хочуть або не мають права купувати громіздкий газовий або вугільний гриль. Завдяки його стійкості його температуру можна точно регулювати. Він практичний, компактний, легкий і забезпечує швидке приготування.

4 найкращі поради щодо вибору гриля

Будь то вугілля, газ чи електрика – при виборі гриля важливу роль відіграють 4 критерії:

  • Потужність нагріву
  • Зона гриля: Мобільні грилі та димарі для гриля пропонують більш ефективну зону гриля
  • Аксесуари: кришка захищає гриль від вітру, коли він знаходиться на відкритому повітрі цілий рік
  • Матеріал: чавун, камінь, цегла і газобетон жаростійкі. Як випливає з назви, перевага нержавіючої сталі полягає в тому, що вона не іржавіє

Рама з коліщатками або без них, на 5 або 10 осіб... різні критерії вибору повинні відповідати вашим вимогам і потребам. Якщо ви хочете мати шашлик, яким можна довго смакувати, варто копнути глибше: шкода щороку купувати новий мангал, бо під кінець літа зольник систематично ламається... Мангал є повноцінним кухонним приладом і його слід вибирати як один. Тож ви можете повністю зосередитися на стравах, на грилі та шампурах. Якщо ви більше прихильник планчі, то у вас є вибір між газовими та електричними плитами для гриля. Більш наглядно, з фото і описами – тут.






Коментарі (0)
avatar