реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Григорій Омельченко: Про який патріотизм Саламатіна може йти мова, якщо його батьківщина – Караганда?

Позиція Міністра оборони України Дмитра Саламатіна суперечить національним інтересам України – переконаний народний депутат, герой України Григорій Омельченко.
Він висловив занепокоєння нещодавніми діями Міністра оборони, зокрема, що він «наказав зменшити на 80 млн грн. витрати за програмою «Розвиток озброєння та військової техніки Збройних Сил України», скерувавши ці кошти на програму «Формування статутного фонду Державного концерну «Укроборонпром».
«Це означає, що фінансувати оновлення української зброї, продаж якої наповнює вітчизняний бюджет, ніхто не збирається, а ці гроші швидше за все осядуть в кишенях осіб, які сформували цей фонд. В той же час, потрібно усвідомлювати, що зменшення фінансування модернізації озброєнь в умовах жорсткої міжнародної конкуренції рівноцінно самогубству всієї української оборонної галузі. Адже згодом, навіть країни «третього світу» не захочуть купувати застарілу зброю та техніку», – зазначив Омельченко.
Політик звинуватив Саламатіна у некомпетентності та відсутності патріотизму, пригадавши ще донедавна російському держслужбовцю побоїще у Верховній раді, провальну ідею із надоями солдатами молока, та регулярні зриви контрактів по постачанню зброї закордон.
«Я переконаний, що кожен військовий, тим більше Міністр оборони, має бути зразковим патріотом, який не задумуючись пожертвує власним життям заради країни. А про який патріотизм Саламатіна може йти мова, якщо його батьківщина – Караганда, а з Україною його пов’язує лише займана посада?», – підсумував Григорій Омельченко.

Прес-служба «Нашої України»





Коментарі (0)
avatar