реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Греби до берега, Владиславе!

Партія регіонів визначилася: по Чернігову йдуть від неї міський голова Олександр Соколов( 205 округ) та перший заступник голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко (206 округ). Гра Владислава Атрошенка закінчилася – він втратив надію стати кандидатом від влади.

«Сіверщина» вже писала про те, як сільські голови у Чернігівському районі кивали головами на Чечетова, як покровителя Атрошенка. А він сам на зустрічах з місцевою владою часто натякав – мовляв, я – від Порошенка, чи від Тігіпка. Блеф – велике вміння для бізнесових оборудок, але в політиці він проходить далеко не завжди. Люди вже наїлися і обіцянок, і розданого борошна. А отруту від колорадів ще й дехто зберігають як зразок сприйняття виборців «лохами» -- це так молодь називає капловухих, у кого локшина (по-російськи «лапша») добре розміщається…

А для чого треба було колишньому «помаранчевому губернатору» мазати себе в кольори правлячої партії? А що йому лишилося робити після «Сильної України», де він був активістом? Та й похвалитися успіхами в губернаторстві теж важкувато. Зате його обіцянки провести газ у кожне село Чернігівського району ми добре пам’ятаємо…

Владислав Атрошенко – в ідеологічній пастці: і для влади він чужий, бо є чіткий кандидат Прокопенко і для опозиції «зрадник» та потенційна «тушка». А колись же такі надії подавав, коли обирався депутатом від «Нашої України» і фотографувався з Ющенком… А тепер легко уявити як би голосував депутат Атрошенко за мовний законопроект Колесниченка – Ківалова: так, як усі «тушки».

Як не дивно, але Станіслав Прокопенко має дві переваги перед Атрошенком: по-перше, відкрито каже, що йде від влади і це правда (якщо люди владу люблять – що ж, хай голосують), а по-друге, легко спрогнозувати хто з них працюватиме на округ. Адже Владислав Атрошенко буде не тільки голосувати як скажуть, але й муситиме дбати про свою бізнес- імперію, створену в період губернаторства. Коли вже йому займатися селами Чернігівського та Ріпкинського районів! Хіба ще перед наступними виборами знов борошно та олію роздасть – благо, керує «Київхлібом». А хліб, як відомо, саме з борошна та олії й роблять. До речі, а хліб не подорожчає, доки оце наш земляк між берегами плаває і до одного ніяк не пристане?

Дмитро КУЖІЛЬНИЙ



Теги:Владислав Атрошенко, вибори- 2012, Станіслав Прокопенко, Чернігівський округ № 206


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Нащо ви написали таке? Тепер весь штаб Владислава не спить, пьє каву і під батогами придумує щось у відповідь... Дитинець готує сюжет, його директор строчить відповідь у фейсбук... спаганили людям вечір...
avatar
2
Цитую автора: "...перед наступними виборами знов борошно та олію роздасть - благо, керує "Київхлібом".
Колись було як - хто з чим працював, те й крав, а сьогодні навпаки - хто з чим працює, те й роздає, прогрес явний, так що все - путьом, друзі мої!
А взагалі то - сьогодні ще не вечір передвиборчий і путі Господні неісповідимі.
avatar
3
Можно подумать что ПРокопенко будет думать про Чернигов (хотя в ключе - как обобрать - то, ДА). Почитайте его биогафию и все станет на свои места. Ни один ЛЕГИОНЕР никогда не думал о той земле куда приходил.
avatar
4
Кава, скільки її б не випили соратники Атрощенка, балів кандидату в депутати ВР України (назвати їх народними рука не піднімається) не додасть.
avatar