реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Заява прес-служби Прокопенка щодо конкурента Атрошенка

ХТО ПОСІЄ ВІТЕР – ПОЖНЕ БУРЮ!

Своєю недолугою провокацію Владислав Атрошенко нагадав чернігівцям про збиту їм на смерть людину

Заява преc-служби кандидата в народні депутати від одномандатного виборчого округу №206 Станіслава ПРОКОПЕНКА

Зрозумівши свою безсилість перемогти лідера виборчих перегонів Станіслава Прокопенка у чесній боротьбі, кандидат В. Атрошенко вдався до тактики брудних провокацій.

Так, з 3 жовтня 2012 року на чернігівських телеканалах з’явилась політична реклама кандидата в народні депутати за мажоритарним округом № 206 В. Атрошенка, що спрямована проти честі та гідності кандидата Станіслава Прокопенка.

У вказаній політичній рекламі йдеться про те, що у супроводі працівника міліції до громадянки Леоненко Валентини Павлівни прийшов невідомий чоловік, який, на її думку, до правоохоронних органів відношення не має. Зі слів жінки вказана особа «мучила» її та змусила підписати листа з проханням провести повторну перевірку загибелі її чоловіка під час дорожньо-транспортної пригоди за участю Атрошенка Владислава Анатолійовича.

В рекламі також зазначено, що жінка звернула увагу журналістів на той факт, що вказаний чоловік розірвав фотографію В.Атрошенка (людини, яка позбавила життя її чоловіка !), яка нібито «завжди» (?!) знаходилась на стіні в хаті. Та поставив на це місце фотографію Станіслава Прокопенка, першого заступника голови обласної державної адміністрації, який є кандидатом в народні депутати України по тому ж одномандатному виборчому округу №206.

Після чого журналістом озвучено висновок про те, що цей факт може бути пов'язаний з боротьбою кандидатів на майбутніх виборах.

Таким чином текст та відеоряд політичної реклами кандидата В. Атрошенка підводить виборців до висновку, що кандидат Станіслав Прокопенко причетний до незаконних дій невідомого чоловіка, про якого згадується в політичній рекламі. Зрозуміло, якщо ця людина взагалі існує.

В той же час звертаємо особливу увагу на те, що в цій політичній рекламі кандидата В. Атрошенка не заперечується той факт, що він дійсно 17.09.2004 року, збив на смерть чоловіка Валентини Павлівни – Петра Юхимовича.

Саме тому, ми також звертаємось до обласної прокуратури з вимогою ретельно перевірити чи дійсно мали місце вказані в політичній рекламі події, а також законність підстав, за якими було закрито кримінальну справу за фактом наїзду В. Атрошенка на Леоненка Петра Юхимовича, що призвело до смерті останнього.

Сподіваємось на об’єктивне та неупереджене розслідування цього резонансного факту.

ДОВІДКА

(Особисто для громадянина Атрошенка Владислава Анатолійовича)

Згідно статті 286 Кримінального Кодексу України, що діяла на момент вчинення ДТП, порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.




Теги:Владислав Атрошенко, округ 206, Станіслав Прокопенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar