реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Голова ОДА став головою ОО ПР

Чернігівська обласна організація Партії регіонів звільнила від обов'язків голови Григорія Маньковського, обравши замість нього Володимира Хоменка, який є головою обласної державної адміністрації. Його представив Голова Верховної Ради Володимир Рибак, що також є заступником голови партії.

У Чернігівській області налічується близько 25 тис. членів ПР. Проте, ми пам'ятаємо, що всі провладні партії -- СДПУ(о), "За ЄДУ", НДП, "Наша Україна" -- також налічували тисячі, доки не втрачали владу.

За інформацією журналіста Олександра Шила, Володимир Хоменко наголосив : "Сила нашого успіху - реальні "добрі справи", про які мають знати люди. Надзвичайно важливим завданням є мобілізація партійного активу та наших прихильників навколо тих конкретних проектів, в основі яких лежить реалізація програми Президента України Віктора Януковича "Україна для людей" та соціальні ініціативи Глави Держави".

А також зазначив: "Вибори Президента України у 2015 році - це найголовніший тест та найбільше випробування для кожного з нас і нашої політичної сили. Їх результат залежить від чіткої організаційної, кадрової та ідеологічної роботи. Це - нелегке завдання. Але, воно під силу нашій регіональній команді".

Підсумовуючи результати обласної конференції перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак сказав: "Центральний штаб вже розвертає системну роботу на президентські вибори до яких зостається не так вже багато часу. Впевнений, що у 2015 році нам буде що з серйозних досягнень показати людям. Для цього потрібно всім разом гарно попрацювати. Тому, хотів би побажати Володимиру Хоменку, у цей далеко не простий та відповідальний час - успіхів".

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Владислав Атрошенко чомусь да зали не зайшов, хоча його прізвище оголошувалося серед присутніх.



Теги:Владислав Атрошенко, Володимир Хоменко, пр, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Які ордени були вручено В.В. Рибаком 31 травня 2013 р. Шеремету, Скоробагатько,  Демшевському, Тканку та іншим?
avatar
2
Останні дослідження центру Розумкова свідчать про те, що Янукович серед інших політиків має найвищий рейтинг і найбільший шанс стати президентом. 
У випадку зниження рейтингу Януковича, дехто з політологів прогнозують "російську" рокіровку - Азаров Президент, Янукович Прем'єр
avatar
3
а я думаю, что это они о ТС вспомнили? теперь понятно - очередная предвыборная политическая игра! и надо же роли распределили, сначала один едет, потом второй, чтобы оба в лучах славы засветились! да, все методы хороши. вот только, по-моему, кроме коммунистов никто постоянно в восточном направлении не работал.
avatar