реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Президент представив нового голову Чернігівської ОДА

Мабуть, рекорд Ющенка побито - Президент Порошенко запізнився на зустріч з управлінським активом Чернігівщини на 2 години і 32 хвилини!

Даремно марнів заслужений артист України Валентин Судак, щоб виголосити четверо слів:"Президент України Петро Порошенко", терпляче чекали голова обласного апеляційного суду, воєнком області (до речі, найстарший в області на час воєнного стану), голови ОТГ, начальники департаментів, головний лікар обласної лікарні, тупцяли в задньому ряду журналісти...

А, може, Президент і не запізнювався, а просто відвідував 169 навчальний центр Збройних Сил України у Десні? Тоді чому ж його служби так бездарно працюють, що змушували стільки людей марно чекати?!

Власне, на ці питання, як і на будь- які інші, заступник глави Адміністрації Президента Валентин Ковальчук не відповідав - проте, саме за його "архітектурою" відбулося призначення Олександра Мисника на посаду голови Чернігівської ОДА. Очевидно, народний депутат Валерій Давиденко чимось таким зумів переконати кардинала кадрових призначень, щоб саме цю кандидатуру призначили.

Що сказати про О.Мисника? Та майже нічого, адже Менський район, де він керував, жодними успіхами похвалитися не може. Проте сказав у подячному слові Президенту, що в нього є команда і вона виправдає довір'я Президента. Певно, в тій команді Олексанлр Соколов, що по- комсомольськи строго оглядав присутніх, проходячи до місця у перших рядах. Команда формується...

Президент же, щоб урівноважити протистояння двох команд, підкреслив: "Мій друг Влад Атрошенко". Зрозуміло, що ні Валерій Давиденко, ні Олександр Мисник до числа його друзів не належать... А ось протистояння "область - місто" є лише питанням часу. Щоправда, до виборів Президента всього чотири місяці і є надія, що воно не встигне розгорітися.

... Йдучи на цю "інавгурацію", подумалося: як добре, що обласна адміністрація з кожним роком втрачає свої владні повноваження!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Олександр Соколов, Чернігівська ОДА, Валерій Давиденко, Олександр Мисник, Владислав Атрошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar