реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Голі озаддя -- відповідь українцям?

Голові Чернігівської обласної адміністрації Володимиру Хоменку, голові Чернігівської обласної ради Анатолію Мельнику
голови Чернігівського обласного об'єднання ВУТ "Просвіта" імені Т.Шевченка Василя Чепурного

ЗАЯВА.

Нещодавно стало відомо, що в День пам'яті жертв голодоморів, який офіційно вшановується в Україні державною владою і громадськістю, у Чернігові організовується цинічний розважальний захід. Ось як про нього повідомляє сайт "Чернігівський монітор" (мовою оригіналу): " 23 ноября в Чернигове впервые проводится БЛАГОТВОРИТЕЛЬНЫЙ ВЕЧЕР МОДЫ! В программе вечера, который начнется в 16 часов, по адресу: ул. Шевченко, 105А: показ моделей черниговских мастеров, демонстрация роскошного женского белья из Франции, ювелирных украшений из Швеции, консультации профессионального стилиста из Модного дома Florange. Общение с интересными людьми, «живая» музыка, вкусные угощения...Будет праздник!".

В українців -- пам'ять про трагедію, а у них "празднік" із "вкусним угощєнієм" -- цинізм полягає ще й у тому, що акція проводиться начебто для глухих дітей, що використані для прикриття. Хочуть, щоб і всі громадяни поглухли, не знали?! Шкода, що для насмішки над нашою національною трагедією використовується клуб сороптимісток та центр профспілок -- колишні комсомолки та компартійні діячі не можуть стриматися в день, такий важливий для українців...

Прошу Вас, як найвищих представників державної влади та місцевого самоврядування, негайно зреагувати на це блюзнірство і припинити його. Насмішки над пам'яттю безслідно не проходять!

23 листопада 2013 року.



Теги:Ірина Дорожкіна, Просвіта, Тетяна Жогалко, профспілки, клуб сороптимісток, Голодомор


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Дорожкіна -- стара комсомольська б... аришня, Тетяна Жогалко - бізнесменша
avatar
2
А до чого тут Тетяна Жогалко?
avatar
3
Тетяна Жогалко -- одна з керівниць клубу сороптимісток.
avatar